Zakboek oogheelkunde

Bruce James; Anthony Bron

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zakboek oogheelkunde

paperback/ gebrocheerd: € 50.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789035235571, geïllustreerd, June 2013
Formaat: 20.0 (h) x 12.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 397 gram.

Uitgever: Springer Media B.V.

vertaald door: Robert Kuijpers; Emine Kilic; Hans Vingerling

beschrijving

Oogheelkundige diagnoses worden veelal gemaakt op basis van uitwendige kenmerken zonder laboratoriumbepalingen, waardoor veel oogheelkundige studieboeken atlassen zijn. In het 'Zakboek Oogheelkunde' zijn de figuren en foto's echter van dusdanige kwaliteit dat er voldoende basis is om de meest voorkomende oogheelkundige aandoeningen te kunnen herkennen.
De belangrijkste aspecten van oogheelkunde en oogheelkundige afwijkingen worden niet alleen beschreven, maar bovendien zodanig compact gepresenteerd, dat de student behalve kennis ook inzicht krijgt.
De oefencasussen en verwijzingen naar websites over en instanties op het gebied van de oogzorg zijn geselecteerd vanuit een Nederlands perspectief. Het 'Zakboek Oogheelkunde' is als studieboek geschikt voor studenten geneeskunde, coassistenten en opticiens in opleiding. Bovendien heeft het een duidelijke functie als naslagwerk voor praktiserende (basis)artsen en opticiens. Oorspronkelijk is dit zakboek uitgegeven onder de titel 'Lecture Notes on Ophthalmology'. De vertalers, dr. R.W.A.M. Kuijpers, dr. E. Kilic en dr. J.R. Vingerling, zijn allen oogarts in het Erasmus MC te Rotterdam.

Maak ook gebruik van de toevoegingen in de onlineleeromgeving StudieCloud. Kijk hiervoor op www.studiecloud.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.