Het vastendieet

val af, blijf gezond en leef langer met het eenvoudige geheim van periodiek vasten

Michael Mosley; Mimi Spencer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het vastendieet

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789035140066, geïllustreerd, March 2013
Formaat: 20.1 (h) x 12.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 265 gram.

Uitgever: Bert Bakker

beschrijving

Mosley en Spencer introduceren een nieuwe, revolutionaire manier van diëten, waar iedereen over de hele wereld het over heeft. Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je 'vasten': 500 calorieën per dag voor vrouwen, 600 voor mannen.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo's ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker daalt.
Het vastendieet bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan. Nooit eerder was diëten zo laagdrempelig!

Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn bbc-programma's over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten.
Mimi Spencer (1967) werd bekroond voor haar werk als voedingsjournalist. Zij schrijft voor diverse kranten en bladen zoals The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.