Niemand is zoals jij

Max Lucado

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Niemand is zoals jij

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789033833083, geïllustreerd, 32 blz., August 2016
Formaat: 26.2 (h) x 23.8 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 787 gram.

Uitgever: Ark Media

illustrator: Sergio Martinez

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het bekendste boek van Max Lucado, nu in een luxe speciale editie met 3D-illustraties en pop-ups. Een hartverwarmend verhaal over eigenwaarde en zelfbeeld.

De Nerflanders doen elke dag hetzelfde: ze geven elkaar stickers. Nerflanders die er mooi uitzien of iets goed kunnen, krijgen gouden sterren. Maar de Nerflanders die weinig bijzonders kunnen, of van wie het hout beschadigd is, krijgen grijze stippen. De kleine Wout krijgt helaas alleen maar stippen. Eli, de houtsnijder, laat Wout begrijpen hoe speciaal hij is, ongeacht wat de andere Nerflanders van hem vinden.

Meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Door het hele land wordt dit verhaal gebruikt op scholen, tijdens vieringen, door psychotherapeuten, etc. Het prentenboek is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook prachtig als cadeau voor een volwassene. Dé boodschap die iedereen moet horen: er is niemand zoals jij!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Niemand is zoals jij

gebonden: € 10.99
Een prachtig uitgevoerd cadeauboek. Het boekje bevat een aansprekend verhaal over eigenwaarde en zelfbeeld in de vorm van een parabel. ...

Niemand is zoals jij

gebonden: € 13.99
Thema: eigenwaarde en zelfbeeld. De wereld leert: je bent in tel als je slim, knap of getalenteerd bent. God leert: je bent bijzonder ...

Meer boekennieuws op Facebook.