Met de Bijbel aan de slag

25 lessen over het Oude Testament

Jelle Nutma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Met de Bijbel aan de slag

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789033831768, geïllustreerd, 112 blz., June 2012
Formaat: 21.2 (h) x 14.9 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 172 gram.

Uitgever: Jongbloed Uitgeverij BV

illustrator: Alexander ten Berge

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een nieuwe basiscatechese methode voor 10/11 jarigen. Deze jonge tieners zijn zeer leergierig en gaan nog enthousiast op zoek naar nieuwe kennis. Ds. Jelle Nutma ontwikkelde voor deze jongeren een aansprekende catechesemethode. Met de Bijbel aan de slag biedt de mogelijkheid om in twee jaar tijd alle boeken van het Oude en Nieuwe Testament te behandelen. Een methode vol basiskennis van de Bijbelboeken en de belangrijke personen met daarnaast veel interessante weetjes over de bijbelse tijd, praktische opdrachten en leuke leerelementen.
De vormgeving is kleurrijk en de illustraties van Alexander ten Berge maken het werkboek extra aantrekkelijk. De methode heeft een eenvoudige opzet zodat catecheten snel aan de slag kunnen.
De methode is afgelopen winter zeer positief getest in pilot gemeentes. In december 2012 verschijnt het tweede deel met 25 lessen over het Nieuwe Testament.
Ontwikkeld voor Christelijk Gerefomeerde kerken, Nederlands Gereformeerde Kerken en Gerformeerde Kerken (Vrijgemaakt). Ook zeer geschikt voor diverse PKN-gemeenten.
Uitgegeven i.s.m. CGJO.

Jelle Nutma (1967) is predikant in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Apeldoorn-Oost. Eerder stond hij in IJmuiden en Surhuisterveen. Twitter: @jelnut

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Met de Bijbel aan de slag

paperback/ gebrocheerd: € 14.50
Het tweede deel van de nieuwe basiscatechesemethode voor 10/11 jarigen.
Het Nieuwe Testament wordt doorgewerkt in 25 lessen. Net als ...

Meer boekennieuws op Facebook.