Hier aan zijn voeten

Bijbels dagboek voor moeders

Carianne Ros; Wilma Poolen; Joyce de Jongh; Daniëlle Koudijs; Mira de Boer; Helene Akkerman; Leonie de Beer; Alina de Boer; Michelle Michelle Franssen-Vonk; Tobya Jong; Hetty Lalleman; Suzanne Struiksma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hier aan zijn voeten

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789033826504, geïllustreerd, 384 blz., November 2018
Formaat: 20.0 (h) x 13.7 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 640 gram.

Uitgever: Ark Media

beschrijving

Moeders hebben vaak weinig tijd en veel uitdagingen. Daarom bevat dit bijbels dagboek 365 korte overdenkingen speciaal geschreven voor en door moeders om elkaar te bemoedigen en te inspireren. De Bijbel is namelijk ook voor het moederschap een bron van inspiratie. God laat zich kennen als een zorgzame, liefhebbende ouder die zijn kinderen helpt, vertrouwen geeft, regels stelt, eigen keuzes laat maken en er altijd voor hen is.

Moeders uit verschillende generaties en met verschillende achtergronden delen de pareltjes die ze in de Bijbel hebben ontdekt, met thema's als zorgdragen, loslaten, onzekerheid, regels en grenzen.

Auteurs die hebben meegeschreven, zijn Helene Akkerman, Leonie de Beer, Alinda de Boer, Mira de Boer, Michelle Franssen-Vonk, Tobya Jong, Joyce de Jongh, Daniëlle Koudijs, Hetty Lalleman, Wilma Poolen, Suzanne Struiksma en Carianne Ros.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.