Leven vanuit rust

Stel je voor: jij doet niets en de wereld draait gewoon door

Tomas Sjödin

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Leven vanuit rust

gebonden: € 17.99

ISBN: 9789033825170, 176 blz., May 2019
Formaat: 21.9 (h) x 14.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 417 gram.

Uitgever: Ark Media

vertaald door: Gerrie Mos-de Boer

trefwoorden: prioriteiten rust zondagsrust

beschrijving

Sommigen dromen dat er ooit meer uren in een etmaal zullen passen of hopen op onverwachte meevallers in hun agenda. Weer anderen worstelen met een overvol leven en het gevoel dat ze nooit kunnen ontspannen. Velen verlangen naar rust! Maar wat is rust? Is dat niet werken of is rust meer dan dat? Hoe combineren we onze behoefte aan rust en alle verantwoordelijkheden zonder het gevoel dat we voortdurend tekort schieten?

Leven vanuit rust is een 'eerbetoon aan de sofa', aan de tempowisselingen van het leven en aan de rust die met vrienden, maaltijden en feest gevuld kan worden. Sjödin vindt dat het tijd wordt om ons oudste en meest beproefde weekritme af te stoffen zodat we de rustdag herontdekken: 'Rust komt niet achteraan, als we uitgeput en tot niets meer in staat zijn. Ze is het begin van alles!'

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatRust is in diskrediet geraakt terwijl 'het druk hebben' een statussymbool is geworden, constateert de Zweedse pastor en schrijver Tomas Sjödin. Terwijl we volgens hem juist - de titel van het boek zegt het al - vanuit rust zouden moeten leven. Wat is ware rust? En hoe ziet een leven vanuit rust er dan uit? Uitermate toegankelijk christelijk zelfhulpboek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.