Het grote geheim

Marcel Zimmer; Lydia Zimmer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het grote geheim

gebonden: € 14.50

ISBN: 9789033816475, geïllustreerd, 64 blz., February 2013
Formaat: 17.6 (h) x 17.6 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 273 gram.

Uitgever: Highway Media

beschrijving

In korte overdenkingen en met prikkelende gedachten staan Marcel en Lydia Zimmer stil bij een aantal 'songteksten' uit de Bijbel. Songteksten? Jazeker, want de Psalmen zijn geschreven om gelezen én gezongen te worden.

Wie zijn Marcel en Lydia en wat zijn de gedachten achter hun liederen? In Het grote geheim vertellen ze over wat hen bezighoudt en hoe de teksten tot stand komen. De Nederlandstalige teksten van hun nieuwe album vormen daarbij het uitgangspunt.
Er zijn tevens mooie foto's opgenomen die in combinatie met bijbelteksten, overdenkingen en citaten het geheel tot een inspirerend en zeer aantrekkelijk cadeauboek maken.

Marcel en Lydia presenteren in februari 2013 hun nieuwe, gelijknamige cd.

Marcel en Lydia wonen in Ermelo en hebben drie kinderen. Marcel is afgestudeerd aan het Conservatorium en Lydia heeft de Pabo afgerond. Ze zijn samen fulltime met muziek bezig en hebben negen cd's uitgebracht met eigen, Nederlandstalige liederen. Ze verzorgen regelmatig optredens voor volwassenen, jongeren en kinderen waarbij er veel gezongen wordt, afgewisseld met verhaaltjes, sketches en illustraties. www.marcelenlydia.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.