12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen

Gary Chapman

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

ISBN: 9789033802362, March 2020
Formaat: 19.6 (h) x 13.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 247 gram.

Uitgever: Jongbloed Uitgeverij BV

beschrijving

Als je bijna gaat trouwen, leef je toe naar je bruiloft en steek je veel tijd in het voorbereiden van die dag. Maar hoeveel tijd besteed je aan het voorbereiden van je leven als man en vrouw? Met dit boek leg je een stevig fundament onder je huwelijksleven. Gary Chapman bespreekt op realistische wijze 12 belangrijke onderwerpen die je in je huwelijk zeker tegen zult komen: van financien tot liefdestalen en van ruzies tot kerkgang. Een onmisbaar boek voor iedereen die ook voorbereid wil zijn op het leven na de bruiloft!

'12 dingen die je moet weten voor je gaat trouwen' is niet alleen een boek om door te lezen, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Doe je voordeel met de praktische tips en ideeen en gebruik de gespreksvragen als basis voor een open gesprek met elkaar.

Gary Chapman, bestsellerauteur van 'De 5 talen van de liefde', heeft meer dan 35 jaar ervaring als huwelijkstherapeut. Hij schreef dit boek op basis van alle gesprekken die hij voerde met getrouwde en ongetrouwde stellen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.