Teken van thuis

roman

Lara Mohn

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Teken van thuis

gebonden: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789033801280, 320 blz., September 2017
Formaat: 21.7 (h) x 15.3 (b) x 3.8 (d) cm. Gewicht: 594 gram.

Uitgever: Ark Media

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?

Een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.

Lara Mohn is werkzaam als gezondheidszorgpsycholoog. Ze heeft een passie voor mensen, voor woorden en voor de lastige vragen van het leven. Dat wat tijdens een uitdagende periode in haar hoofd en hart ontstond vertrouwde ze toe aan het papier. 'Teken van thuis' is haar debuutroman.

Facebook
Lara Mohn is ook actief op Facebook! Bekijk haar eigen pagina met recensies, acties en meer. https://m.facebook.com/laramohn/

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Teken van thuis

paperback/ gebrocheerd: € 15.00
Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, ...

Meer boekennieuws op Facebook.