Soulfulness

bewust leven vanuit je ziel

Brian Draper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Soulfulness

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789033801273, 272 blz., March 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: Ark Media

beschrijving

In de drukte van het dagelijks leven is het moeilijk rust te vinden en te genieten van al het goede dat we ontvangen hebben. Brian Draper trekt in dit boek lessen uit mindfulness, maar leidt zijn lezers naar een diepere laag: soulfulness. De auteur wijst erop dat het hierbij niet om een 'trucje' gaat waarbij je alleen uit eigenbelang wat oefeningen doet. Het gevaar is dat je dan nog altijd als een radertje blijft meedraaien in een machinerie vol stress. Op basis van de christelijke traditie helpt dit boek de lezer juist om vanuit rust tot bloei te komen, bewust aanwezig te zijn en te leven met compassie en creativiteit.

Een krachtig boek voor mensen die op zoek zijn naar verdieping van hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen.

'"Soulfulness" is meer dan een theoretisch boek. Draper laat ons een geestelijke discipline zien waardoor we ontdekken hoe we in ons drukke leven maar al te gemakkelijk een pad kiezen dat naar burn-out leidt ... Bedankt, Dr. Draper, voor de korte inleiding in deze technieken. Ik zal proberen eraan te denken ...'
(Christianity Today)

Brian Draper schreef veel boeken. Daarnaast is hij een van de sprekers voor BBC Radio 4-programma 'Thought for the day'.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.