Informatiemanagement: een nieuw tijdperk , een nieuwe aanpak

praktijkgids voor geavanceerd informatiebeheer

Griet Barrezeele

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Informatiemanagement: een nieuw tijdperk , een nieuwe aanpak

paperback/ gebrocheerd: € 21.20: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789033485213, geïllustreerd, 160 blz., October 2012 UITVERKOCHT!

Uitgever: Acco

beschrijving

De hoeveelheid informatie die een ieder van ons te verwerken krijgt neemt met de dag toe. Bovendien neemt ook het aantal kanalen waarlangs die informatie ons bereikt alsmaar toe. Voor veel organisaties wordt het dan ook steeds complexer om al deze informatiestromen te beheren en naar waarde te schatten. Welke informatie moet bewaard blijven? Welke informatie mogen of moeten we vernietigen? Hoe kunnen we duurzaamheid waarborgen in een niet aflatende stroom van in- en uitgaande informatie? Enzovoort.
Een gedegen en passend informatiebeheer is cruciaal voor een goede bedrijfsvoering en kan niet meer los worden gezien van de bedrijfsprocessen. Informatiemanagement. Een nieuw tijdperk, een nieuwe aanpak voert u langs de verschillende domeinen die een modern informatiebeheer beslaat en biedt een leidraad bij het uitstippelen van een adequaat infor- matieplan.
Deze praktijkgids richt zich tot allen die belang hebben bij een ordentelijk informatiebeheer binnen een orga- nisatie. Bovendien kan het boek ook gebruikt worden binnen opleidingen als informatica, bedrijfskunde en handelswetenschappen.
GRIET BARREZEELE is als docent verbonden aan het departement Gezondheid & Technologie van de Katholieke Hogeschool Leuven.
Ze doceert er onder meer ‘Geavanceerde technieken in informatiebeheer’, ‘Objectgerichte systeemanalyse’ en ‘Technieken voor datamodellering’. Haar expertise ligt in het domein van ECM/BPM/SOA.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.