Evolutie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Evolutie

paperback/ gebrocheerd: € 10.10

ISBN: 9789033481024, geïllustreerd, 82 blz., September 2010
Formaat: 20.2 (h) x 13.4 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 147 gram.

Uitgever: Acco uitgeverij

serienaam/reeks: Start to Know

beschrijving

Hoe ontstaan nieuwe soorten? Hoe is het leven op aarde geëvolueerd? Welke weg hebben we zelf afgelegd en hoe merken we dat vandaag nog?

Evolutie is een van de meest intrigerende fenomenen op onze planeet en het resultaat ervan zien we overal om ons heen. Aan de hand van talrijke voorbeelden wordt in dit boek duidelijk gemaakt hoe evolutie werkt en nog steeds doorgaat. Zo is er aandacht voor de stamboom van het leven, misverstanden rond evolutie en de clash tussen Darwin en God. Bovendien is het verhaal doorspekt met leuke weetjes.

Start to Know - Evolutie is de ideale gids voor iedereen die snel zijn kennis over de fascinerende theorie van Charles Darwin wil bijspijkeren.

De didactische werkvormen bij het boek vindt u onder de tab 'downloads' (verder onderaan deze pagina). De toegangscode staat in het boek.

Start to Know is een nieuwe reeks en een concept van EOS, maandblad over wetenschap. Vertrekkend van de basisbegrippen word je wegwijs gemaakt in belangrijke wetenschapsdomeinen. Hieronder de boeken die reeds aangekondigd zijn. Klik op de cover om naar de detailpagina van de boeken te gaan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.