Roxy's verhaal

Virginia Andrews

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Roxy's verhaal

paperback/ gebrocheerd: € 18.99

ISBN: 9789032514259, 288 blz., April 2014
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 407 gram.

Uitgever: de Kern

serienaam/reeks: Roxy

vertaald door: Parma van Loon

beschrijving

Roxy kan niet wachten om vrij te zijn van haar ouders strakke regels, maar alle vrijheid kent een prijs...

Roxy Wilcox is altijd al opstandig en ongehoorzaam geweest, de tegenpool van haar lieve, brave jongere zusje Emmie. Haar vader heeft zestien jaar lang vergeefs geprobeerd haar in het gareel te houden, maar nu is zijn breekpunt bereikt: hij zet haar het huis uit. Alleen en thuisloos besluit Roxy dat ze zal bewijzen dat ze voor zichzelf kan zorgen - maar hoe?

Een toevallige ontmoeting brengt haar in contact met de wereld van high class escorts. Daar wordt ze een fantasiewereld binnengehaald, ze leert er mannen bespelen en verleiden, ze wordt in de watten gelegd en verdient meer geld dan ze had durven dromen. Het lijkt perfect. Tot het lot Roxy en haar zusje Emmie weer samenbrengt. Zullen de geheimen die de zussen met zich meedragen een band smeden of hen juist uit elkaar drijven?

`Roxy s verhaal is het spannende tweede en laatste deel in de 'Roxy-serie' van Virginia Andrews, die begon met 'Verlaten zusje'.

De boeken van Virginia Andrews ademen de meeslepende sfeer waarmee zij over de hele wereld een begrip is geworden. Zoals zij het zelf eens omschreef: `Mijn verhalen zijn niet bizar, de werkelijkheid is bizar. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 90 miljoen van haar boeken in meer dan 16 talen verkocht.

Kijk ook op www.virginia-andrews.nl

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Virginia Andrews werd een fenomeen met haar boek Bloemen op zolder. Ze schreef meerdere series boeken die spanning en romantiek combineren, en die wereldwijd vertaald zijn. Na haar dood besloot de familie dat op basis van de ideeën en verhalen die Virginia heeft nagelaten, nieuwe series gebaseerd mochten worden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.