Verlaten zusje

Virginia Andrews

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verlaten zusje

paperback/ gebrocheerd: € 18.99

ISBN: 9789032514235, October 2013
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 429 gram.

Uitgever: de Kern

serienaam/reeks: Roxy

vertaald door: Parma van Loon

beschrijving

Alle vrijheid kent een prijs...
Emmie Wilcox was pas zes toen haar oudere zus Roxy het huis uit werd gegooid en verdween. Hun strenge vader tolereerde geen enkele vorm van tegenstand, en Roxy weigerde zich aan zijn strakke regels te houden. Negen jaar later is Emmie de perfecte dochter: gehoorzaam in alles, bedeesd en welgemanierd. Maar Emmie kan het raadsel van Roxy's verdwijning niet van zich af zetten, en soms vraagt ze zich af of ze misschien meer op haar rebelse zus lijkt dan iedereen denkt - ze verlangt ernaar haar eigen keuzes te maken, en voelt zich verstikt in haar eigen leven.
Ze gaat op zoek naar haar zus, maar die blijkt een leven te leiden dat Emmie nooit had verwacht: ze werkt als escort voor rijke mannen... En dan slaat het noodlot toe, en moet Emmie een beslissing nemen: durft ze haar zus te vertrouwen?
'Verlaten zusje' is het eerste deel in de Roxy-serie. Opnieuw een meeslepend verhaal van Virginia Andrews, de auteur die doorbrak met de internationale bestseller 'Bloemen op zolder'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Virginia Andrews werd een fenomeen met haar boek Bloemen op zolder. Ze schreef meerdere series boeken die spanning en romantiek combineren, en die wereldwijd vertaald zijn. Na haar dood besloot de familie dat op basis van de ideeën en verhalen die Virginia heeft nagelaten, nieuwe series gebaseerd mochten worden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.