De natuurlijke gezondheidswijzer

praktische voedingsadviezen om gezond te blijven

Henny. de Lint

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De natuurlijke gezondheidswijzer

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789032509767, 256 blz., July 2004
Formaat: 19.5 (h) x 11.3 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 288 gram.

Uitgever: de Kern

beschrijving

Gezonde voeding is letterlijk van levensbelang. Steeds meer mensen zijn zich daarvan bewust en zoeken informatie over dit onderwerp. In De natuurlijke gezondheidswijzer geeft diëtiste en natuurvoedingsdeskundige Henny de Lint een antwoord op alle mogelijke vragen. In welke voedingsmiddelen zitten welke vitamines en mineralen? Zijn vitaminepreparaten nodig? Is vegetarische voeding voldoende?
Het eer te hoofdstuk gaat in op de voedingsstoffen die iedereen nodig hebben en hoe we die uit ons voedsel kunnen halen. En wat hebben we nodig en hoeveel? Veel aandacht besteedt Henny de Lint aan tips om gezond te eten. Deze tips zijn voor iedereen te volgen en vragen niet een volledige aanpassing van het dagelijks voedselpatroon.
De kern van het boek wordt gevormd door een korte beschrijving van veel voorkomende gezondheidsklachten, zoals overgewicht, stress en slaapproblemen, verkoudheid en griep, Candida albicans, hoofdpijn, osteoporose, spataderen en aambeien, en hart- en vaatziekten, met daarbij voedingsadviezen en natuurgeneeskundige aanvullingen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.