De koningin van de Gran Chaco

Karl May

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De koningin van de Gran Chaco

paperback/ gebrocheerd: € 16.00

ISBN: 9789031500154, September 2008
Formaat: 18.1 (h) x 10.8 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 295 gram.

Uitgever: Boekerij

serienaam/reeks: Karl May

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o.a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de meeste landschappen die hij hierin tot in details beschreef, heeft hij echter nimmer gezien. Hij bereikte een ongekende, nog steeds voortdurende populariteit als de schepper van de onsterfelijke prairiehelden Winnetou en Old Shatterhand. Hij beschreef de Indianen in de ondergang, in een pakkende en eenvoudige stijl. Het schema is simpel: ideale helden staan tegenover ruwe schurken, die uiteindelijk nooit hun gerechte straf ontlopen.


Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Karl May (1842-1912) werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o.a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen de meeste landschappen die hij hierin tot in details beschreef, heeft hij echter nimmer gezien. 

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

De koningin van de Gran Chaco

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen ...

Meer boekennieuws op Facebook.