Old Shatterhand

Karl May

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Old Shatterhand

paperback/ gebrocheerd: € 16.00

ISBN: 9789031500024,
Formaat: 18.1 (h) x 10.8 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 323 gram.

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

serienaam/reeks: Karl May

trefwoorden: amerika apache bloedbroeders cowboys duitsland hadji halef omar hjw becht indianen kara ben nemsi old shatterhand reisavonturen van goor ...

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De avonturen van de twee vermaarde vrienden, Winnetou en Old Shatterhand, gaan voort. De laatste treedt nu op in de rol van detective. De zwakzinnige zoon van een rijke bankier, een jongeman die zich verbeeldt een dichter te zijn, laat zich door een zwendelaar tot een reis verleiden. Met begrijpt dat hier geen eerlijke bedoelingen achter steken en Old Shatterhand wordt aangeworven als speurder naar de ongelukkige ontvoerde. Dit wordt een tocht die zich tot diep in Mexico uitstrekt, met adembenemende belevenissen.
Dat de helden het er steeds weer levend afbrengen, vooral wanneer zij tussen strijdende indianenstammen bekneld raken en soms als bijna aan de martelpaal gebonden zijn, grenst dikwijls aan het ongelooflijke, maar steeds werken het geluk en hun einge behendigheid samen. Zo leest ieder met gloeiende oren voort, totdat men de laatste heldendaad uit de reeks als het ware mee beleefd heeft.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Old Shatterhand 1

paperback/ gebrocheerd: € 19.99

Het eerste deel van de beroemde trilogie over Old Shatterhand.

De Duitse schrijver Karl May (1842-1912) schreef vanaf 1893 een ...

Meer boekennieuws op Facebook.