GZ-psycholoog en eigen praktijk

Els van den Heuvel

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
GZ-psycholoog en eigen praktijk

paperback/ gebrocheerd: € 33.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031391806, 154 blz., December 2013
Formaat: 24.0 (h) x 16.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 293 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: vrijgevestigde psycholoog

beschrijving

Van het maken van een ondernemingsplan, het doen van een marktanalyse, de keuze van je praktijkvorm, het vinden van een praktijkruimte, het ontwikkelen van een huisstijl, het werven van cliënten, het onderhouden van je netwerk, de beroepsverenigingen, de beroepscode, de overheid, ziektekostenverzekeraars, belastingzaken, verzekeringen, de wetgeving, de politiek tot aan de boekhouding en de administratie. Alles wat er komt kijken rondom het organiseren van je werk.

Maar ook: welke kwaliteiten heb je nodig om het als vrijgevestigde psycholoog te kunnen redden? Durf je initiatief te nemen? Jezelf te profileren? Op mogelijke verwijzers af te stappen? Wat zijn je capaciteiten en aan welke verbeterpunten kun je werken?

Na het lezen van dit boek kun je voor jezelf een gemotiveerde beslissing nemen of het starten van een praktijk voor jou de juiste keuze is. En als deze beslissing positief uitvalt, biedt dit boek je meteen een handreiking zodat je weet waar te beginnen en wat je af kunt vinken om je praktijk in de steigers te zetten. Succes!

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting

Elk hoofdstuk bespreekt een valkuil waar startende praktijkondernemers tegenaan kunnen lopen

Boek sluit af met een beslisboom op grond waarvan delezer kan bepalen of de keuze voor zelfstanndige vestiging voor hem/haar de juiste is

Komt met een checklist

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.