Leerboek chirurgie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leerboek chirurgie

gebonden: € 125.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031387342, geïllustreerd, 712 blz., August 2012
Formaat: 30.5 (h) x 21.9 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 2537 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: H.G. Gooszen; J.D. Blankensteijn; I.H.M. Borel Rinkes; C.H.C. Dejong; D.J. Gouma; E. Heineman; J.F. Lange; I.B. Schipper

beschrijving

De afgelopen jaren heeft Leerboek chirurgie bewezen dat een thematisch opgezet naslagwerk onmisbaar is voor het medisch onderwijs. Deze tweede, herziene druk is volledig geactualiseerd en sluit aan op de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Aan de orde komen niet alleen onderwerpen van alle tijden, zoals ileus, breuken en acute buik, maar ook nieuwe ontwikkelingen als traumaopvang, endoscopische en endovasculaire chirurgie. Bovendien wordt ingegaan op de peri-operatieve zorg en aspecten als veiligheid en kwaliteit rondom operaties.

Leerboek chirurgie is ook online te raadplegen. Op de website vindt de lezer de gehele inhoud van het boek, aangevuld met weblinks naar richtlijnen, procedures en voorbeeldvideo's van operaties. Daarnaast biedt de website bij een groot aantal hoofdstukken online video's uit Acland's Video Atlas of Human Anatomy. Deze opnamen geven een realistisch beeld van anatomische structuren en bieden effectieve hulp ter voorbereiding van onderwijs of coschappen.

Leerboek chirurgie is in de eerste plaats geschreven als basisboek voor studenten geneeskunde en coassistenten. Samen met het probleemgeoriënteerde boek Chirurgie onder redactie van prof. dr. H.J. Bonjer vormt Leerboek chirurgie de ideale voorbereiding op de praktijk. Daarnaast is het boek een naslagwerk voor chirurgen in opleiding en overige artsen die in hun dagelijkse werk te maken hebben met chirurgische vraagstukken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingVat de laatste wetenschappelijke inzichten samen

Beschrijft zowel onderwerpen van alle tijden als nieuwe ontwikkelingen

Is ook online te raadplegen met vele extra's
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.