Algemene ziekteleer voor tandartsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Algemene ziekteleer voor tandartsen

paperback/ gebrocheerd: € 117.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031387281, geïllustreerd, 357 blz., February 2012
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 1326 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

De tandarts krijgt steeds vaker te maken met medisch gecompromitteerde patiënten. Ziekten en geneesmiddelen kunnen de mondgezondheid en het tandheelkundig behandelplan ernstig beïnvloeden. Daarom is kennis over ziektebeelden van groot belang voor de tandarts.

In Algemene ziekteleer voor tandartsen beschrijft een groot aantal deskundigen op heldere wijze de huidige kennis over ziektebeelden op onder andere het terrein van inwendige geneeskunde, neurologie en oogziekten. Ziektebeelden waarbij orale klinische verschijnselen kunnen optreden of die invloed hebben op het tandheelkundig behandelplan staan hierbij centraal.

Deze derde, herziene druk van Algemene ziekteleer voor tandartsen is volledig aangepast aan de nieuwste tandheelkundige en medische inzichten. De hoofdstukindeling is grotendeels gelijk gebleven. De inhoud is volledig geactualiseerd en het hoofdstuk over huidaandoeningen is geheel gewijzigd.

Het boek is een actueel naslagwerk en daarom onmisbaar in de algemene tandartspraktijk. Ook voor studenten tandheelkunde is het boek erg nuttig ter voorbereiding op de algemeen medische aspecten van hun toekomstige werk.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingBiedt inzicht in ziektebeelden waarbij orale klinische verschijnselen kunnen optreden of die invloed hebben op het tandheelkundig behandelplan

Is opgesteld door een groot aantal deskundigen

Vat de laatste wetenschappelijke inzichten samen
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.