Nagels

praktijkreeks voetbehandeling

T. Mennen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Nagels

paperback/ gebrocheerd: € 36.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031385843, geïllustreerd, 120 blz., September 2010
Formaat: 24.2 (h) x 16.8 (b) x 0.6 (d) cm. Gewicht: 282 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

trefwoorden: casussen nagels toos mennen

beschrijving

Bij mensen met teennagelaandoeningen, zoals ingegroeide nagels en hypertrofische nagels, zien de teennagels er vaak ongezond uit. Een adequate behandeling van de pedicure kan dit oplossen. De uitgave Nagels, deel uit de Praktijkreeks Voetbehandeling, geeft ondersteuning bij het onderzoeken, beoordelen en adviseren van mensen met een teennagelaandoening.

De auteur bespreekt de anatomie en groei van de nagel en geeft een overzicht van de instrumenten die bij de voetbehandelingen worden gebruikt. In de hoofdstukken daarna gaat zij in op verschillende teennagelaandoeningen, zoals mycosenagels,psoriasisnagels en verwaarloosde nagels. De theorie wordt ondersteund met casussen waarin de auteur de oorzaak, het gevolg en de behandelmethoden bespreekt.

Dit boek is bedoeld voor (aankomend) pedicures die meer willen weten over het ontstaan en de behandeling van teennagelaandoeningen. Het informeert hen over adequate behandeling van teennagelaandoeningen en hoe ze deskundig advies aan de klant kunnen geven.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingOver onderzoek, beoordelen en advies bij teennagelaandoeningen

Inclusief overzicht van instrumenten voor voetbehandeling

Maakt deel uit van de Praktijkreeks Voetbehandeling
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.