Recepteerkunde

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Recepteerkunde

paperback/ gebrocheerd: € 112.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031377886, 907 blz., July 2009
Formaat: 24.2 (h) x 16.8 (b) x 4.8 (d) cm. Gewicht: 1527 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: Yvonne Bouwman-Boer; Paul Le Brun

beschrijving

Recepteerkunde is compleet vernieuwd en helemaal bij de tijd. Van een vraag van de arts tot quality by design, van mortier tot autoclaaf, van ingangs- tot eindcontrole, van recept tot productdossier, van apotheek tot thuiszorg, het komt allemaal aan de orde. Zowel voor de specialist als voor de generalist is Recepteerkunde onmisbaar.Wie zelf bereidt uit grondstoffen op kleine of grote schaal, of handelspreparaten aanpast, kan niet zonder Recepteerkunde, maar ook zij die bereidingen van anderen afleveren of preparaten voor toediening gereed maken vinden er noodzakelijke informatie.Deze editie is alleen bedoelt voor studenten en kan alleen worden bestelt bij opgave van het studentennummer.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.