Je bibbers de baas

Marianne van der Zalm-Grisnich

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Je bibbers de baas

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031374328, geïllustreerd, 55 blz., December 2009
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.4 (d) cm. Gewicht: 187 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

beschrijving

Je bibbers de baas is een training over faalangst. Faalangst is heel vervelend. Je moet bijvoorbeeld een spreekbeurt houden op school. Je bereidt alles goed voor, maar op het moment dat je voor de klas staat, weet je niks meer te zeggen. Je krijgt een rood hoofd en staat te zweten. Je faalangst overheerst alles. Gelukkig kun je daar wat aan doen.

Je bibbers de baas is een speciale training die kinderen van 9 tot 12 jaar van hun faalangst af kan helpen. De training bestaat uit tien bijeenkomsten. Je bibbers de baas is al heel vaak uitgeprobeerd bij kinderen met faalangst, en het werkt echt!

Dit werkboek hoort bij de training Je bibbers de baas. In het werkboek lees je wat je in iedere bijeenkomst leert. En er staan oefeningen in – allerlei verschillende – waarmee je thuis aan de slag gaat. Je schrijft bijvoorbeeld op wat je gevoelens zijn, en je maakt een top-5 van héél spannende situaties. Ook zijn er ontspanningsoefeningen. Dat is allemaal heel leuk om te doen. Tot slot krijg je een echt diploma en... je bent je bibbers de baas!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.