Kindertandheelkunde 1

J.S.J. Veerkamp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kindertandheelkunde 1

paperback/ gebrocheerd: € 106.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031369218, 406 blz., December 2009
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 1179 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

redactie: W.E. Amerongen

beschrijving

De tandheelkundige behandeling van kinderen heeft een eigen dynamiek. Kinderen groeien en ontwikkelen zich immers snel. Het gebit verandert, maar het patiëntje als geheel ook. In uw praktijk zult u steeds uw manier van communiceren moeten aanpassen aan de leeftijd van het kind. Ook zult u steeds afwegingen moeten maken over welke behandeling op een bepaald moment de juiste is. Wat heeft prioriteit: de gebitsgezondheid, de ontwikkeling van het kind, of de toekomstverwachtingen van het (wissel)gebit?

In Kindertandheelkunde deel 1 worden de theoretische en de praktische aspecten van de kindertandheelkunde besproken. Aan bod komen psychologische en medische aspecten, diagnostiek, preventie, pijnbestrijding, behandeling van problemen met het melkgebit- en blijvend gebit en ontwikkelingsstoornissen van de harde tandweefsels.

In deze herziening wordt bovendien volop aandacht besteed aan recente ontwikkelingen in dit vakgebied. Ook de literatuurverwijzingen zijn bijgewerkt, waardoor het boek helemaal up-to-date is.

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHelpt u prioriteiten te stellen: de gebitsgezondheid, de ontwikkeling van het kind, of de toekomstverwachtingen van het (wissel)gebit

Geeft een uitgebreide theoretische basis van de kindertandheelkunde

Heeft volop aandacht voor de meest recente ontwikkellingen in het vak
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.