Zakboek ziektebeelden Oncologie

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zakboek ziektebeelden Oncologie

paperback/ gebrocheerd: € 37.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031364909, geïllustreerd, 227 blz., July 2009
Formaat: 17.0 (h) x 10.5 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 173 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

serienaam/reeks: Zakboek Ziektebeelden

beschrijving

Van blaascarcinoom tot en met tumoren van het zenuwstelsel: met dit zakboek heb je alle essentiële informatie over de meest voorkomende oncologische ziekten binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.