Zakboek ziektebeelden Cardiologie

M.J. Zaagman-van Buren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zakboek ziektebeelden Cardiologie

paperback/ gebrocheerd: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789031364589, 160 blz., July 2009
Formaat: 17.0 (h) x 10.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 127 gram.

Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum

et al:

beschrijving

Van hartklepafwijkingen tot en met pericarditis: met dit Zakboek Ziektebeelden heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende ziekten binnen de cardiologie binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.