Lego Movie 2: Stop de invasie

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Lego Movie 2: Stop de invasie

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789030504375, geïllustreerd, 144 blz., January 2019
Formaat: 28.9 (h) x 20.6 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 468 gram.

Uitgever: MEIS & MAAS

trefwoorden: activiteiten cadeau emmet brickowski kado kerstcadeau kerstkado kerstmis lego maas sint sinterklaas sinterklaascadeau the lego movie 2 ...

beschrijving

Je moet ons helpen de DUPLO invasie tegen te houden! Gebruik daarvoor dit boek - binnen, buiten, thuis of in het park - waar je ook maar wilt! Lees de instructies en doe de activiteiten. Voeg zelf ook dingen toe, als je daar zin in hebt! Het belangrijkste is, dat je meevecht tegen de indringers van de planeet DUPLO!!! Zo, genoeg gelezen. Nu is het tijd om aan het werk te gaan. Laat dit geweldige avontuur maar beginnen!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingJe moet ons helpen de DUPLO invasie tegen te houden! Gebruik daarvoor dit boek - binnen, buiten, thuis of in het park - waar je ook maar wilt! Lees de instructies en doe de activiteiten. Voeg zelf ook dingen toe, als je daar zin in hebt! Het belangrijkste is, dat je meevecht tegen de indringers van de planeet DUPLO!!! Zo, genoeg gelezen. Nu is het tijd om aan het werk te gaan. Laat dit geweldige avontuur maar beginnen!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.