Echte duiven vangen boeven

Andrew McDonald

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Echte duiven vangen boeven

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789030504023, geïllustreerd, 200 blz., September 2018
Formaat: 21.5 (h) x 17.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 583 gram.

Uitgever: Billy Bones

serienaam/reeks: Echte duiven

illustrator: Ben Wood

vertaald door: Koen Boelens; Helen Zwaan

beschrijving

Heb je je ooit afgevraagd waarom duiven altijd zo raar doen? Dat komt doordat ze strijden tegen het kwaad om de mensheid te redden! Duif Rots is dé meester der vermommingen en samen met zijn vrienden lost hij de grootste mysteries op. Waar zijn alle broodkruimels gebleven in het park en wie heeft alle vleermuizen ontvoerd?!

De Echte duiven-serie is dé nieuwe serie voor jongens vanaf 7 jaar. Het boek bestaat uit drie losse verhalen waardoor het behapbaar is voor de beginnende lezer. Iedere pagina is volledig geïllustreerd en staat barstensvol grappen. Een boek vol humor en hilarische illustraties.

"Perfect voor fans van Aaron Blabey's Bad Guys en Dav Pilkey's Dog Man-boeken, is de Echte Duiven-serie een hilarisch gekke en visuele inleiding in het plezier van lezen en misdaadbestrijding voor lezers 6+." – Booktopia

'Wij hebben ze allemaal, onze jongens vinden ze geweldig': Gina, moeder

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Andrew McDonald is een vaste presentator in het Australische scholencircuit en houdt schrijfworkshops; praten over zijn schrijfleven; en het delen van de verhalen en ervaringen achter zijn boeken. Ben Wood geeft ook presentaties of workshops op scholen, openbare bibliotheken en boekhandels.inhoudsopgaveHet grote kruimelraadsel
De vleermuisvanger
Gevaar op de eetmarkt
toelichtingBen je benieuwd waarom duiven zich zo raar gedragen? Dat komt doordat ze de wereld beschermen tegen het kwaad! Waarom zijn alle kruimels in het park verdwenen? En wie heeft de vleermuizen ontvoerd?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.