Oud en stout

Sophy Henn

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Oud en stout

gebonden: € 13.99

ISBN: 9789030504016, geïllustreerd, 152 blz., September 2018
Formaat: 20.1 (h) x 14.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 368 gram.

Uitgever: Billy Bones

serienaam/reeks: Oma Knetter

vertaald door: Claudia de Poorter

trefwoorden: avonturen avontuur gek grootouders opa oma

beschrijving

De oma van Jet is STOUT. Soms is dat een beetje ongemakkelijk, maar het is vooral HEEL leuk, vooral als Jet mee mag doen met haar ondeugende avonturen! Sommige mensen vinden oma te oud om zo stout te zijn, maar dat maakt Jets oma niets uit. Die houdt ervan om lol te trappen!

Deze serie voor lezers vanaf 7 jaar wordt verteld vanuit het perspectief van de bijna 8-jarige Jet en heeft vrolijke, grappige maar vooral knallende illustraties. Na het lezen van Oma Knetters avonturen wil iedereen zo’n oma!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sophy Henn woont en werkt in Sussex, Engeland. Ze studeerde mode aan Central Saint Martins, had "per ongeluk" een in Londen gevestigde carrière als artistiek leider in de reclame en voltooide vervolgens een MA aan de University of Brighton in Illustration. Nu schrijft en illustreert ze kinderboeken in haar atelier, met een grote kop thee naast haar, en kan haar geluk niet op.inhoudsopgaveWat je moet weten
In het park
Oma Knetter helpt een handje
toelichtingIk heb een oma en zij heet Oma Knetter. Nou ja, dat is natuurlijk niet haar ECHTE naam. Ze zit gewoon vol met streken en met rare fratsen. Met Oma Knetter in de buurt weet je dat het nooit saai wordt!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.