Alles over Boerderijen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Alles over Boerderijen

gebonden: € 13.50

ISBN: 9789030503996, geïllustreerd, October 2018
Formaat: 21.9 (h) x 15.6 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 331 gram.

Uitgever: MEIS & MAAS

serienaam/reeks: Minecraft

trefwoorden: boerderijen bouwen cadeau computer computerspel gaming gids handboek kado kerstcadeau kerstkado kerstmis maas sint sinterklaas sinterklaascadeau ...

beschrijving

In de Survival-modus heb je constant voedsel en andre handige items nodig. Je kunt dit tijdens al je reizen vinden, maar een echte survivor weet hoe belangrijk het is om eigen landbouwsystemen op te zetten. Dit officiële Minecraft handboek leert de fans over elk aspect van de landbouw, van basisgewassen in de akkerbouw en het fokken van dieren tot het opzetten van Mobschuren op zeldzame drops te verzamelen. Met behulp van deze gids ben je in no time volledig zelfvoorzienend.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingIn de Survival-modus heb je constant voedsel en andere handige items nodig. Je kunt dit tijdens al je reizen vinden, maar een echte survivor weet hoe belangrijk het is om eigen landbouwsystemen op te zetten. Dit officiële Minecraft handboek leert de fans over elk aspect van de landbouw, van basisgewassen in de akkerbouw en het fokken van dieren tot het opzetten van Mobschuren op zeldzame drops te verzamelen. Met behulp van deze gids ben je in no time volledig zelfvoorzienend.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.