Minecraft jaarboek 2019

Stephanie Milton

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Minecraft jaarboek 2019

gebonden: € 12.50

ISBN: 9789030503927, geïllustreerd, July 2018
Formaat: 29.4 (h) x 22.2 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 504 gram.

Uitgever: MEIS & MAAS

trefwoorden: 2019 cadeau game gaming gids jaarboek kado kerstcadeau kerstkado kerstmis maas sint sinterklaas sinterklaascadeau spel strategie computerspel ...

beschrijving

Voor het derde jaar op rij verschijnt het populaire jaarboek voor de Minecraft fan.

Het officiële Minecraft Jaarboek 2019 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er gaat komen in 2019!

Het boek staat vol overlevingsstrategieën voor avonturiers, epische avonturen van het Mojang-team, strips met de meest memorabele verhalen van jouw YouTubehelden en spannende uitdagingen van de Mojang-experts om uit te proberen in het spel.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingVoor het derde jaar op rij verschijnt het populaire jaarboek voor de Minecraft fan. Het officiële Minecraft Jaarboek 2019 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er gaat komen in 2019.

Het boek staat vol overlevingsstrategieën voor avonturiers, epische avonturen van het Mojang-team, strips met de meest memorabele verhalen van jouw YouTube-helden en spannende uitdagingen van de Mojang-experts om uit te proberen in het spel.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.