Alles over Creative

Craig Jelly

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Alles over Creative

gebonden: € 12.50

ISBN: 9789030503125, geïllustreerd, June 2017
Formaat: 21.9 (h) x 15.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 377 gram.

Uitgever: Meis & Maas

serienaam/reeks: Minecraft

vertaald door: Mariëlla Manfré

trefwoorden: cadeau computer computerspel creative game gaming gids kado kerstcadeau kerstkado kerstmis maas sint sinterklaas sinterklaascadeau spel ...

beschrijving

In Minecraft kun je echt alles bouwen. Maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keus! En zal het je ooit lukken iets te maken dat net zo mooi is als de gebouwen van de experts?

Deze officiële Minecraft gids staat vol tips en stap-voor-stap uitleg over het maken van de meest mooie creaties. Dus pak het boek erbij en ga aan de slag met het bouwen van huizen, bruggen, schepen en alles waar je ooit over hebt gedroomd. Je zal versteld staan hoe snel je een meesterbouwer bent!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingIn Minecraft kun je echt alles bouwen. Maar waar moet je beginnen? Er is zoveel keus! En zal het je ooit lukken iets te maken dat net zo mooi is als de gebouwen van de experts?Deze officiële Minecraft gids staat vol tips en stap-voor-stap uitleg over het maken van de meest mooie creaties. Dus pak het boek erbij en ga aan de slag met het bouwen van huizen, bruggen, schepen en alles waar je ooit over hebt gedroomd. Je zal versteld staan hoe snel je een meesterbouwer bent!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.