Alles over Verkennen

Stephanie Milton

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Alles over Verkennen

gebonden: € 12.50

ISBN: 9789030503118, geïllustreerd, June 2017
Formaat: 22.0 (h) x 15.6 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 362 gram.

Uitgever: Meis & Maas

serienaam/reeks: Minecraft

vertaald door: Mariëlla Manfré

illustrator: Ryan Marsh

trefwoorden: cadeau computerspel game gids kado kerstcadeau kerstkado kerstmis maas sint sinterklaas sinterklaascadeau spel alles over handboek kerst ...

beschrijving

Je bent helemaal alleen in een compleet nieuwe wereld. En hoewel de wereld van Minecraft klaar is om ontdekt te worden, is overleven zelfs een uitdaging voor de meest dappere avonturiers. Er schuilt tenslotte gevaar in iedere hoek! Maar gelukkig heb je nu deze officiële Minecraft gids in handen die je helpt om te overleven. Leer hoe je grondstoffen vindt, hoe je gereedschap en wapens maakt en hoe je jezelf beschermt tegen monsters.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingJe bent helemaal alleen in een compleet nieuwe wereld. En hoewel de wereld van Minecraft klaar is om ontdekt te worden, is overleven zelfs een uitdaging voor de meest dappere avonturiers. Er schuilt tenslotte gevaar in iedere hoek! Maar gelukkig heb je nu deze officiële Minecraft gids in handen die je helpt om te overleven. Leer hoe je grondstoffen vindt, hoe je gereedschap en wapens maakt en hoe je jezelf beschermt tegen monsters.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.