Altijd in Gods hand

Bemoedigingen voor vrouwen

Lynn Austin

 
 

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789029728621, 192 blz., October 2019
Formaat: 20.8 (h) x 13.9 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 408 gram.

Uitgever: KokBoekencentrum Non-Fictie

vertaald door: Carola van der Kruk

beschrijving

‘Altijd in Gods hand’ van Lynn Austin is een prachtig boek vol levenswijsheid. Want hoe rijk is je leven als je het volledig in de handen van God kunt leggen?Dat is wat schrijfster Lynn Austin je wil laten beleven met dit bemoedigende boek. In 40 korte hoofdstukken vertelt ze over haar eigen ervaringen met Gods eindeloze trouw en de bijzondere uitwerking daarvan in haar eigen leven en dat van anderen. Tussendoor geeft ze tips over o.a. stille tijd, creativiteit en jezelf weer opladen.Deze luxe uitgave is een must have voor alle fans van Lynn Austin. Het perfecte cadeau voor je dochter, je moeder of je schoonmoeder.Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan er in Nederland inmiddels meer dan 450.000 exemplaren verkocht zijn. Eerder schreef ze ook het lovend ontvangen verslag van haar reis door Israël, ‘Lopen op het water’.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn. Ze is de winnares van meerdere Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.


Lynn Austin is een echt familiemens. Een levendig gesprek tussen Lynn, haar moeder en haar 98-jarige oma over de veranderde rol van de vrouw in de loop der jaren, inspireerde haar tot het schrijven van haar eerste grote roman, 'Eva's dochters', waarop nog vele volgden, zoals 'De boomgaard', 'Eigen wegen', 'Toevlucht', 'Dochters van de kust' en 'Land van belofte'. Ook schreef ze een ontroerend verslag van een reis door Israël: 'Lopen op het water - mijn zoektocht naar een dieper geloof in het land waar Jezus leefde'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.