Ik hou je hand vast

Troostrijke gesprekken van een verpleegkundige met haar patiënten

Janie Brown

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Ik hou je hand vast

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789029094108, 272 blz., July 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 411 gram.

Uitgever: J.M. Meulenhoff

vertaald door: Bep Fontijn

beschrijving

Liefdevolle gesprekken tussen een verpleegkundige en haar patiënten


Janie Brown is al meer dan dertig jaar oncologieverpleegkundige en vertelt over de meest bijzondere ervaringen die ze had met mensen aan de rand van het leven.


Elk gesprek onthult een ander perspectief op en ervaring van onze sterfelijkheid. Een ontroerend en prachtig geschreven boek dat hoop en troost biedt. Voor altijd in mijn hart gaat over zorgzaamheid en compassie. Dit oprechte boek bevat twintig verschillende verhalen die alle lezers weer iets anders meegeven.


Misschien ga je persoonlijk ergens doorheen, werk je in de zorg of wil je iemand ondersteunen van wie je veel houdt. Janie Brown biedt je allerlei handvatten om je deel te laten voelen van een groter, collectief en hoopvol verhaal.


‘Het doet je niet alleen denken aan hoe je de dood wilt benaderen, maar juist aan hoe je wilt leven. Deze gesprekken vanuit het hart van onze sterfelijkheid zijn moedig, genadig, geestig en vol liefde. Ze begeleiden je in het donker en laten het licht binnen.’ Jackie Kay, auteur & Schots Dichter des Vaderlands

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.