Hard gras 125 - april 2019

Tijdschrift Hard Gras

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Hard gras 125 - april 2019

paperback/ gebrocheerd: € 10.95

ISBN: 9789026347436, geïllustreerd, 128 blz., April 2019
Formaat: 23.1 (h) x 16.5 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 250 gram.

Uitgever: Ambo|Anthos

beschrijving

Dit Hard gras nummer is haast een reünie van oudgedienden. Marcel van Roosmalen doet verslag van zijn laatste dagen met Theo Janssen. ‘Weet je dat ik nog steeds niets van Theo begrijp?’ vertrouwde hij de Hard gras-redactie in een moment van oprechtheid toe. Michel van Egmond wilde dolgraag de avond met Van Hanegem in De Doelen beschrijven opdat we Willems 75e verjaardag nooit meer vergeten.

Simon Kupers prachtige artikel over de voetbalclub Barcelona troffen we aan in de Financial Times van 1 maart, de Engelse krant was zo vriendelijk Hard gras het stuk te laten overnemen tegen een post-Brexit tarief.

Julien Althuisius schreef een verhaal dat de opening van dit nummer is: een verslag van zijn gevecht met de Wifi op Bali en zijn pogingen om minstens twaalf uur van de uitslag van Real Madrid-Ajax verstoken te blijven.

Daarnaast verhalen, gedichten en tekeningen van Sam Planting, Erik Brouwer, Theun de Winter, Nico Kroese, Gerrit de Jager, Jan-Cees Butter, Ferenc van der Vlies, De betrouwbare mannetjes van de Volkskrant.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Hard gras is het voetbaltijdschrift voor lezers (onder redactie van Henk Spaan, Hugo Borst en Matthijs van Nieuwkerk).


De beste schrijvers, dichters en kunstenaars laten in Hard gras zien dat voetbal zo veel meer is dan uitslagen, commercie, meningen en nabeschouwingen. Voetbal is cultuur! De mix van gearriveerde én aanstormende talenten maakt Hard gras zo uniek en relevant. Hard gras verschijnt 1x in de twee maanden en is op papier en digitaal verkrijgbaar.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.