Ginevra

Simone van der Vlugt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ginevra

paperback/ gebrocheerd: € 11.00

ISBN: 9789026344251, 192 blz., January 2021
Formaat: 20.1 (h) x 13.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 214 gram.

Uitgever: Ambo|Anthos

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Simone van der Vlugt – Ginevra
De historische roman Ginevra van Simone van der Vlugt is een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaanse legende. Eerder verschenen van Simone van der Vlugt de historische romans ‘Jacoba, Dochter van Holland’, ‘Rode sneeuw in december’, ‘De lege stad’ en ‘Nachtblauw’. Met ‘Toen het donker werd’ is Simone van der Vlugt genomineerd voor De Gouden Strop 2017.

Florence, 1347. De achttienjarige Ginevra wordt stapelverliefd op de intelligente Antonio, maar wanneer hij haar vader om haar hand vraagt weigert die; er doen geruchten de ronde over de verlichte ideeën die Antonio eropna houdt. Ginevra ziet slechts één uitweg: er stiekem vandoor gaan met haar grote liefde. Ze vertrekken nog diezelfde dag, maar hun vlucht wordt in de kiem gesmoord. Terug in Florence dwingt Ginevra’s vader haar te trouwen met een rijke weduwnaar. Ze wordt een gevangene in haar eigen huis. Als vervolgens de pest uitbreekt, is niemand zijn leven meer zeker. Kan ware liefde werkelijk alles overwinnen?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste
schrijvers van jeugdboeken, thrillers en historische romans. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de NS Publieksprijs voor Op klaarlichte dag. In totaal
werden van haar boeken voor volwassenen me
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Ginevra

gebonden: € 11.00
Een betoverend en tijdloos liefdesverhaal, gebaseerd op een oude Italiaanse legende. Kan ware liefde werkelijk alles overwinnen?

Meer boekennieuws op Facebook.