Denken aan Bruce Kennedy

Herman Koch

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Denken aan Bruce Kennedy

paperback/ gebrocheerd: € 12.99

ISBN: 9789026341946, 208 blz., March 2018
Formaat: 20.0 (h) x 13.1 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 243 gram.

Uitgever: Ambo|Anthos

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Mirjam Wenger verblijft een week in haar eentje in Zuid-Spanje. Haar leven met regisseur Bernhard en hun twee kinderen vliegt haar aan en ze heeft schoon genoeg van het Amsterdamse kunstenaarsmilieu.
In haar hotel ontmoet ze Bruce Kennedy, een oudere, maar nog steeds wereldberoemde Amerikaanse filmster. Ondanks zijn leeftijd en mogelijke alcoholprobleem voelt Mirjam zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Probeert ze hem te verleiden om een mooi verhaal te hebben voor haar vriendinnen thuis of zoekt ze naar een ontsnapping uit de Nederlandse middelmaat?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Herman Koch (1953) schreef de wereldberoemde roman Het diner (2009), die aan tientallen landen werd verkocht en wekenlang op de bestsellerlijst van The New York Times stond. In de jaren daarna verschenen bestsellers als Zomerhuis met zwembad, Geachte Heer M., De greppel en Finse dagen. In 2017 was Koch auteur van het Boekenweekgeschenk.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Denken aan Bruce Kennedy

paperback/ gebrocheerd: € 12.99
Mirjam Wenger verblijft een week in haar eentje in Zuid-Spanje. Haar leven met regisseur Bernhard en hun twee kinderen vliegt haar aan ...

Meer boekennieuws op Facebook.