Déjà vu

Esther Verhoef

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Déjà vu

gebonden: € 15.00

ISBN: 9789026330902, February 2015
Formaat: 20.5 (h) x 13.8 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 386 gram.

Uitgever: Ambo|Anthos

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

De literaire thriller 'Déjà-vu' van bestsellerauteur Esther Verhoef won in 2011 de NS Publieksprijs. Het boek werd genomineerd voor de Zilveren Vingerafdruk en de Diamanten Kogel. Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin Dianne in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan.
Ze wil weten wat er met Dianne gebeurd is en gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet kunnen doen.

Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Ze is onder meer bekend van haar literaire thrillers 'De kraamhulp', 'Rendez-vous', 'Close-up', 'Alles te verliezen' en de roman 'Tegenlicht'. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. In 2014 won ze de Hebban Crimezone Award voor beste Nederlandse thriller voor 'De kraamhulp'. Eerder won Verhoef deze prijs, toen nog de Zilveren vingerafdruk, voor 'close-up' en 'Rendez-vous'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Esther Verhoef (`s-Hertogenbosch, 1968) is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Er zijn meer dan anderhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. Naast haar psychologische solothrillers schrijft Esther Verhoef ook zeer succesvol psychologische actiethrillers onder het pseudoniem Escober, samen met Berry Verhoef.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Déjà vu

paperback/ gebrocheerd: € 20.99
WINNAAR NS-PUBLIEKSPRIJS 2011 Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen ...

Meer boekennieuws op Facebook.