Dwaallicht

Josha Zwaan

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dwaallicht

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789026330650, February 2015
Formaat: 21.5 (h) x 13.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 353 gram.

Uitgever: Ambo|Anthos

beschrijving

Josha Zwaans hoopgevende roman 'Dwaallicht' gaat over leven met een psychische stoornis. In Dwaallicht wordt Marthes leven beheerst door angsten en wanen. Haar man Barend kijkt machteloos toe en hun kinderen zorgen inmiddels meer voor hun moeder dan zij voor hen. Tijdens een vakantie escaleert de situatie en Barend vertrekt met de kinderen. Marthe belandt in een psychose en zwerft wekenlang door Amsterdam. Heel voorzichtig leert ze zichzelf te accepteren en een sprankje zelfvertrouwen groeit. Maar past zij nog in het leven van haar gezin?
Met haar prachtige en poëtische stijl weet auteur Josha Zwaan scherpe emoties voelbaar te maken. Dwaallicht is een roman over liefde, waanzin en verlangen. Maar ook over literatuur, muziek en andere vormen van schoonheid. Josha Zwaan debuteerde in 2010 met Parnassia, dat lovend werd ontvangen. In 2013 volgde het even prachtige Zeevonk.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Josha Zwaan (1963) debuteerde in 2010 met de roman Parnassia, die lovend werd ontvangen. In 2013 volgde het even zo prachtige Zeevonk. Zwaan werkte jarenlang in de hulpverlening en heeft tegenwoordig een praktijk voor coaching en procesbegeleiding.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.