Het familiegeheim

Sarah Lark

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Het familiegeheim

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789026153839, 528 blz., October 2020
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 556 gram.

Uitgever: De Fontein Romans & Spanning

vertaald door: Jolande te Lindert

beschrijving

Journaliste Stephanie is in Nieuw-Zeeland opgegroeid maar woont al het grootste deel van haar leven in Hamburg. Ze heeft geen enkele herinnering aan de eerste jaren van haar leven of aan haar vader, iets dat haar steeds vreemder voorkomt. De meeste mensen kunnen zich wel íéts herinneren van hun vroege jeugd, maar in haar geheugen blijft alles donker…

Door nieuwsgierigheid gedreven reist ze terug naar het huis van haar jeugd om uit te zoeken wat er is gebeurd. Maar het blijkt al snel dat er een traumatische oorzaak is voor haar onvermogen iets te herinneren. Het is verleidelijk te denken dat het beter is om haar familiegeschiedenis te laten rusten, maar uiteindelijk blijkt haar drang om meer te weten over zichzelf sterker dan haar angst.

Met het dagboek van een Maori-meisje in handen en vergezeld door Weru, een Maori die werkt als leraar, trekt Stephanie door Nieuw-Zeeland om de geheimen van het verleden te ontraadselen en zo een brug te slaan tussen heden en verleden.


De roman Het familiegeheim is opnieuw een meeslepend verhaal tegen de onvergelijkbare achtergrond van Nieuw-Zeeland van bestsellerauteur Sarah Lark, die al meerdere boeken en series schreef over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.