Regels van het spel

Jilliane Hoffman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Regels van het spel

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789026150494, 416 blz., May 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 502 gram.

Uitgever: De Fontein Romans & Spanning

serienaam/reeks: C.J. Townsend

beschrijving

Jilliane Hoffman staat garant voor stevige thrillers.


In Regels van het spel volgen we C.J. Townsend.


Wanneer in Miami het zwaar toegetakelde lijk van een vermiste vrouw wordt gevonden, komt procureur C.J. Townsend in haar onderzoek een geheim forum op het spoor: mannen betalen veel geld om live toe te kunnen kijken hoe argeloze vrouwen deelnemen aan een gruwelijk spel waarbij ze uiteindelijk sterven. Ze zet alles op alles om de groep op te rollen, maar dan verdwijnt er weer een jonge vrouw. Terwijl C.J. doorkrijgt dat de regels van het macabere spel gewijzigd zijn, verandert haar eigen leven in een nachtmerrie…


Jilliane Hoffman werkte als officier van justitie in Miami aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Van haar hand verschenen o.a. Vergelding en De kleine getuige.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Jilliane Hoffman werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. In de thrillers Vergelding, De laatste getuige, De snijkamer, Regels van het spel is procureur C.J. Townsend de hoofdpersoon. Daarnaast is een aantal standalone-thrillers van haar hand verschenen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.