De Cock en de schaduw van de dood

Baantjer

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
De Cock en de schaduw van de dood

paperback/ gebrocheerd: € 10.99

ISBN: 9789026150180, 144 blz., August 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.9 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 190 gram.

Uitgever: De Fontein Romans & Spanning

serienaam/reeks: Baantjer

beschrijving

In De Cock en de schaduw van de dood (Baantjer deel 87) worden de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat en zijn collega Vledder, geconfronteerd met geweld tegen hulpverleners.


Niet zelden komen meldingen op de Warmoesstraat op een ongelegen tijdstip binnen. Zo ook wanneer De Cock, Vledder en hun collega’s een koffiemoment hebben voor het afscheid van Lotty, de zeer gewaardeerde stagiaire. Maar de taart is nog niet op als De Cock wordt opgeroepen: een dode vrouw op straat, onder verdachte omstandigheden uit een hotelraam gevallen. Lotty gaat natuurlijk nog even mee op haar laatste dag. Als de politie de straat afzet om het opdringerige en onrustige publiek op afstand te houden en de ambulance door te kunnen laten, krijgt De Cock er tot zijn ontzetting een tweede misdrijf bij, want Lotty wordt door een onbekende omstander neergestoken…

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen. A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek en als e-book.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.