Op sterven na dood

Peter James

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 7.99

ISBN: 9789026144639, 544 blz., December 2017
Formaat: 20.1 (h) x 12.5 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 357 gram.

Uitgever: De Fontein

vertaald door: Ineke de Groot

beschrijving

'Op sterven na dood'' is het vierde deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar.'

Als Ronnie Wilson bij het opstaan had geweten dat hij een paar uur later dood zou zijn, had hij zijn dag toch wat anders gepland Te midden van de rokende puinhopen van de Twin Towers, op de tragische ochtend van 11 september 2001, ruikt Ronnie Wilson de kans van zijn leven: de chaos in New York verschaft hem een alibi om zijn mislukte leven en huwelijk in Brighton voor eeuwig achter zich te laten en in een ander land opnieuw te beginnen.

Vijf jaar later worden de stoffelijke resten van een vrouw in een rioolput in Brighton gevonden, en het onderzoek dat volgt leidt Roy Grace over de halve aardbol. Dan duikt er een tweede lichaam op in de kofferbak van een verlaten auto in Australië. Forensisch onderzoek wijst uit dat het opnieuw om een vrouw uit Brighton gaatPeter James verweeft op ingenieuze wijze verschillende verhaallijnen die zich afwisselend afspelen in Brighton, Melbourne en New York.Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.