De gifbeker van Socrates

Marc van Dijk; Sander ter Steege

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De gifbeker van Socrates

gebonden: € 15.99

ISBN: 9789025907150, geïllustreerd, 144 blz., September 2019
Formaat: 21.8 (h) x 14.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 304 gram.

Uitgever: Have, Ten

serienaam/reeks: Becky Breinstein

beschrijving

‘De gifbeker van Socrates’ is het eerste deel van de graphic novel-serie BECKY BREINSTEIN (10+), waarin Becky haar leven op zijn kop zet met de grootste denkers uit de geschiedenis van de filosofie.Op een dag krijgt Becky een schok van een lelijke visman met baard, en vanaf dat moment stelt ze de hele dag lastige vragen. Haar leraar zit daar niet op te wachten en al snel wordt ze van school gestuurd.Becky vindt het prima dat ze niet meer naar school hoeft. Maar ze vindt het verdacht dat haar aartsvijand ISABELLA TOSTI zo blij is. Ze gaat op onderzoek uit, samen met RAYMON DE DEMON (geen hond, maar haar Tasmaanse tijger!). Ze beleeft een spannend avontuur vol humor, vriendschap en vrolijke wijsheid.DE GIFBEKER VAN SOCRATES is het eerste filosofieboek voor jonge lezers dat echt grappig is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marc van Dijk (1979) is schrijver, journalist en kunstenaar. Hij publiceert regelmatig in Trouw en Filosofie Magazine, en schreef de biografie van Huub Oosterhuis, De paus van Amsterdam.

Sander ter Steege (1979) is beeldend kunstenaar en meubelmaker.
toelichting

'Becky Breinstein staat garant voor urenlang lees- en denkplezier' - Filosofie Magazine‘Het leven van een loser, maar dan minder loserig’ - Socrates

recensie citaat

Flitsende graphic novel

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.