Costa Rica

Linda O'Bryan

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Costa Rica

paperback/ gebrocheerd: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789025764289, 264 blz., March 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 355 gram.

Uitgever: Dominicus

serienaam/reeks: Dominicus landengids

beschrijving

Wat maakt Costa Rica zo bijzonder, waarom is iedereen die er geweest is zo enthousiast? Zijn het de nationale parken, elk met zijn bijzonderheden, de exotische dieren, de droomstranden? De Costa Ricanen hebben een duidelijk antwoord: ¡pura vida! Vertalen kun je het niet, pura vida staat voor kort, krachtig en uitbundig; voor een goed gevoel of een aangename herinnering. Natuur - daar draait het om in Costa Rica. Ruim een kwart van het land is beschermd gebied: tropische regenwouden, nevelwoud en vulkanen. Dát is de sleutel tot het toeristische succes van dit sympathieke land in Midden-Amerika.

Of u Costa Rica gaat bezichtigen met een georganiseerde rondreis of met een fly-drive, of op eigen gelegenheid uitstapjes maakt vanaf een van de prachtige stranden, deze reisgids helpt u om routes te plannen, keuzes te maken en optimaal van uw vakantie te genieten.

Linda O'Bryan (neerlandica) en Hans Zaglitsch (fotograaf) zegden hun vaste banen op om te doen wat ze echt leuk vinden: reizen, zo veel mogelijk van de wereld zien en andere ervaringen opdoen. Bij Dominicus verscheen van hun hand ook de reisgids Andalusië.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.