De kamer waar alle verhalen beginnen

Wouter Godijn

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789025454098, 328 blz., April 2019
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 409 gram.

Uitgever: Atlas Contact

beschrijving

‘De kamer waar alle verhalen beginnen’ van Wouter Godijn gaat over een redacteur van thrillers, fantasy en sciencefiction die zo door zijn werk in beslag is genomen dat hij ervan droomt. Opvallend is dat hij droomt in de stijl van die genres, en de inhoud van de dromen is te herleiden tot de trauma’s die hij opliep in zijn eigen jeugd.
‘De kamer waar alle verhalen beginnen’ vertelt het ontroerende verhaal van wat waarschijnlijk de laatste nacht is uit het leven van een man die zich heeft geprobeerd te verzoenen met iets wat dat leven heeft verruïneerd.
Alleen een schrijver als Wouter Godijn is in staat om met deze gegevens als uitgangspunt een pageturner te maken die niet alleen spannend is, maar ook humoristisch, de verbeelding overstijgend, om niet te zeggen: verbijsterend.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wouter Godijn (1955) woont en werkt in Groningen. Hij schrijft romans – de laatste, Hoe ik een beroemde Nederlander werd, haalde de shortlist van de akoliteratuurprijs. Maar ook heeft hij zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste en bijzonderste hedend

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: