Een nieuw begin

Een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona

Tony Crabbe

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Een nieuw begin

paperback/ gebrocheerd: € 14.99

ISBN: 9789024592234, 208 blz., May 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 258 gram.

Uitgever: Luitingh Sijthoff

vertaald door: Auke van den Berg; Pieter Janssens; Alexander van Kesteren; Frank Lefevere

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

We hadden het al te druk en dat is nu, in tijden van corona, voor velen niet minder geworden. Inboxen stromen vol, to-dolijsten puilen uit, de scheidslijn tussen werk en privé is bijna verdwenen. Er is te veel informatie, te veel onzekerheid en we blijven het gevoel houden tekort te schieten.

Tony Crabbe nodigt je uit om deze periode te zien als een nieuw begin: een unieke kans om te experimenteren met een andere manier van werken en leven. Een benadering die meer impact heeft, gezonder is en zorgt voor een blijvende verandering, ook in het leven ná de crisis.

Crabbe is (bedrijfs-)psycholoog en auteur van de bestseller Nooit meer te druk. Crabbe geeft regelmatig lezingen in Nederland en Vlaanderen. Hij schreef Een nieuw begin als zijn bijdrage aan verlichting in deze moeilijke tijd.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Tony Crabbe is (bedrijfs-)psycholoog en auteur van de bestseller Nooit meer te druk. In korte tijd schreef hij zijn nieuwste boek Een nieuw begin. Dit nieuwe boek is een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona. Verder werkt hij als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een nieuw begin

paperback/ gebrocheerd: € 13.99
Om de nieuwe werkelijkheid onder corona te trotseren. Vol praktische tips, verrassend onderzoek en inspirerende verhalen. Van de auteur ...

Meer boekennieuws op Facebook.