Bezeten stad

Stephen King

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bezeten stad

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789024592203, 632 blz., October 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 4.7 (d) cm. Gewicht: 686 gram.

Uitgever: Luitingh Sijthoff

beschrijving

Bezeten stad is een modern horrorverhaal van ’s werelds grootste thrillerschrijver Stephen King. Dit verhaal werd verfilmd en maar liefst driemaal bewerkt voor een televisieserie.

Schrijver Ben Mears keert na de dood van zijn vrouw terug naar zijn geboortedorp, Salem’s Lot, dat hij vijfentwintig jaar geleden als 7-jarig jongetje ontvluchtte. Hij wil een boek gaan schrijven over het Marstenhuis, een verlaten villa in het dorp waar hij als kind eens een verschrikkelijke ervaring beleefde. Daar aangekomen blijkt het huis net gekocht te zijn door twee heren die een antiekwinkel willen openen in het centrum van het dorp.

Maar dan beginnen dorpsbewoners te verdwijnen en anderen op onverklaarbare wijze te sterven.

Ongeveer tegelijkertijd ontmoet Ben een vreemdeling die een dodelijk en eeuwenoud geheim met zich meedraagt. Zal het bizarre geheim ontrafeld kunnen worden voor het te laat is en zal het verwoestende kwaad gestopt kunnen worden?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaat

‘Interessant verhaal door goede tekening van de vele personages en de invloed van de gebeurtenissen op hun karakters. Veel actie, goed volgehouden spanning en royale uitwerking van het vampiergegeven zorgen voor een ouderwets-dik, prettig leesbaar boek.’

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.