Een leven lang geleden

Het bewogen leven van Getty Kaspers

Dave Boomkens

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Een leven lang geleden

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789024584536, 232 blz., April 2019
Formaat: 21.6 (h) x 14.1 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 354 gram.

Uitgever: Luitingh Sijthoff

beschrijving

Dave Boomkens – Een leven lang geleden – Non-Fictie

Een leven lang geleden is het aangrijpende levensverhaal van Getty Kaspers, die beroemd werd toen zij in 1975 het Eurovisie Songfestival won. Een leven lang geleden is geschreven door Dave Boomkens, auteur van de biografie Liesbeth List – De dochter van de vuurtorenwachter.

In 1975 wint Getty Kaspers met Teach In het Eurovisie Songfestival. Maar haar leven was niet altijd een sprookje. Vlak na haar geboorte werd ze afgestaan door haar biologische moeder, die haar na zestien jaar weer terugeist. En ook na de hit ‘Dinge dong’ verloopt haar leven vol ups en downs.
Getty Kaspers vertelt over de jaren die volgen: jaren vol met optredens, zonder dat ze ook maar een cent betaald krijgt voor de monsterhit waarmee ze bekend werd. Over hoe ze berooid terechtkomt in Portugal, waar ze de liefde vindt. Het huwelijk is echter bitter slecht en wanneer ze terugkeert naar haar geboorteland, Oostenrijk, overlijdt haar man aan ALS. Ze vertelt over Cor, de vrachtwagenchauffeur die haar leven weer op de rit krijgt. En natuurlijk over dat ene sprookje dat elk jaar weer grootser terugkomt: het songfestival.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.